κ. Φίλη! Απόσυρε εδώ και τώρα το άρθρο για τα Νηπιαγωγεία…

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/04/2016 - 22:22 | Author: Newsroom

Του Ζαχαρία Καψαλάκη

Με εκνεύρισε η ανακοίνωση του Υπουργού Παιδείας, που με περισσό θράσος θα έλεγα, προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα λέγοντας μας ότι «δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μειωθεί ο αριθμός των 5224 Νηπιαγωγείων που λειτουργούν σήμερα σε όλη τη χώρα».

Εισηγείται ότι θα πρέπει για να υπάρξει Νηπιαγωγείο να έχει 14 νήπια, αποτέλεσμα να οδηγούνται σε κλείσιμο τα περισσότερα Νηπιαγωγεία της υπαίθρου και όχι μόνο και από την άλλη λέει ότι εμείς επιχειρούμε «διαστρέβλωση της πραγματικότητας»!

Δόξα το Θεό, τουλάχιστον εμείς οι εκπαιδευτικοί, ξέρουμε να διαβάζουμε…

Και επειδή κ. Φίλη η γυναίκα του Καίσαρα και πρέπει να φαίνεται, αλλά και να είναι τίμια, απέσυρε εδώ και τώρα το συγκεκριμένο άρθρο και αν αγαπάς πραγματικά τα σχολεία της υπαίθρου κάνε τα 7 νήπια για ίδρυση νηπιαγωγείου 5 χωρίς αστερίσκους…

Εκεί θα φανεί η αλήθεια ή αν είσαι τζάμπα μάγκας…

Και επειδή κ. Φίλη επειδή οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουμε ότι η εκπαίδευση διέπεται από νόμους και με νόμους διοικείται, αν περάσει αυτό που προτείνεται, ο Σεπτέμβρης που έρχεται θα είναι μαύρος για την προσχολική αγωγή…

Γιατί είτε εσείς είστε στο Υπουργείο παιδείας, είτε κάποιος άλλος, υποχρεούται να εφαρμόσει τη νομοθεσία και μόνο…

Αφήστε λοιπόν ήσυχα τα νηπιαγωγεία. Φέτος πολλά ολοήμερα δε λειτούργησαν στον τόπο μου, λόγω έλλειψης Νηπιαγωγών και το μέλλον τους προμηνύεται δυσοίωνο.

Αφού δεν μπορείτε να στηρίξετε την προσχολική αγωγή και να την κάνετε 2ετή και υποχρεωτική όπως λέει το πρόγραμμά σας, σταματήστε τουλάχιστον να την υποβαθμίζεται με τις «σοφές» μνημονιακές ιδέες σας!

Ως εδώ λοιπόν οι καταστροφικές σας παρεμβάσεις…

Εδώ και τώρα απόσυρση του άρθρου…

e-mesara.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral