Υποβολή αιτήσεων για βαθμολογητές στη Διδακτική Πράξη Επιμόρφωση Β’ Επιπέδου στις Τ.Π.Ε.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/03/2015 - 20:59 | Author: Newsroom

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη βαθμολόγηση «ηλεκτρονικών γραπτών» επιμορφούμενων εκπαιδευτικών στο πλαίσιο των δοκιμασιών πιστοποίησης των Πράξεων με τίτλο «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Τ.Π.Ε.

στη Διδακτική Πράξη» (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε.) που είναι ενταγμένες στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση”

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ
Η υποβολή αίτησης – δήλωσης γίνεται αρχικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://b-epipedo2.cti.gr/mis/ με τη χρήση του αναγνωριστικού και του κωδικού πρόσβασης που διαθέτουν όλοι οι καλούμενοι επιμορφωτές.
Στη συνέχεια, το έντυπο της αίτησης – δήλωσης (βλέπε Παράρτημα Ι ) εκτυπώνεται (μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος – MIS), υπογράφεται και αποστέλλεται
με :

1) Fax, στο Ι.Τ.Υ.Ε. – «Διόφαντος», Συνδικαιούχο φορέα της Πράξης, στον αριθμό 210 3222135 ή εναλλακτικά, με e-mail(ψηφιοποιημένο – σκαναρισμένο αντίγραφο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: b-epipedo2@cti.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,με τίτλο ΑΙΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΗ – <ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΗ>,

2)ταχυδρομικά (το πρωτότυπο), στο Ι.Ε.Π., Τελικό Δικαιούχο της Πράξης, στη διεύθυνση:
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)
Αν. Τσόχα 36,
115 21 Αθήνα
(με την ένδειξη: Επιμόρφωση Β΄ Επιπέδου Τ.Π.Ε.: Για το Υποέργο 1 (εφόσον εγκριθεί η 2η τροποποίηση της Αυτεπιστασίας) στο πλαίσιο συγκρότησης σώματος βαθμολογητών)
Οι ενδιαφερόμενοι επιμορφωτές Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε. θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση – δήλωση, επί ποινή αποκλεισμού:

έως και την ΠΕΜΠΤΗ, 16. 04. 2015 και ώρα 16:30

Ι.Ε.Π.

Loading...
  • europalso

    ideascentral