Υπό κατάληψη η πρυτανεία του Μετσόβιου Πολυτεχνείου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/12/2017 - 17:55 | Author: Newsroom

Φοιτητές έχουν καταλάβει τη γραμματεία σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συμφοιτητές τους που αγωνίζονται για τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στις φοιτητικές εστίες

Με… ηλεκτρονικούς τρόπους προσπαθούν να επικοινωνήσουν στην πρυτανεία του Πολυτεχνείου, η οποία βρίσκεται υπό , τινάζοντας στον «αέρα» μία σειρά από σημαντικές υποχρεώσεις του Ιδρύματος προς τρίτους. Οι υπηρεσίες στέλνουν μηνύματα ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες προθεσμίες, όπως λήξεις έργων, επείγουσες προμήθειες, ενώ η πρυτανική αρχή φαίνεται οτι κωφεύει.

Το «τοπίο» πάντως περιλαμβάνει κατάληψη της Πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο και του ΕΛΚΕ του , από φοιτητές, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα που διεξάγουν δεκάδες συμφοιτητές τους, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στις φοιτητικές εστίες.

Οι φοιτητές κατέλαβαν την Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο και του ΕΛΚΕ πριν από τέσσερις ημέρες και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν αν δεν λυθούν τα προβλήματα στις φοιτητικές εστίες. Οι καταληψίες φοιτητές έχουν ως κύρια αιτήματα την ελεύθερη πρόσβαση σε σίτιση, στέγαση και μετακινήσεις, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Loading...
  • europalso

    ideascentral