Υπ. Παιδείας: Τί είπε για τα θέματα της Τράπεζας των Θεμάτων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/09/2014 - 17:52 | Author: Newsroom

«Το Καστελόριζο έχει προτεραιότητα στην κάλυψη καθηγητών ειδικοτήτων» είπε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ακριτικό νησί ο υπουργός Παιδείας απευθυνόμενος στον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Μεσσάρη ενώ μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν ήταν και αυτό των εκπαιδευτικων ειδικοτήτων.

Θυμίζουμε ότι κενά σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων εντοπίστηκαν και στους Λειψούς όπου και έχει μεταβεί ο υπουργός Παιδείας για τον αγιασμό.

Ο κ. Λοβέρδος δέχθηκε ερωτήσεις από τους μαθητές για την Τράπεζα Θεμάτων και σημείωσε: «Φέτος τα θέματα θα δοθούν έγκαιρα. Η μόνη αλλαγή θα είναι η επανεισαγωγή της πληροφορικής ως εξεταζόμενο μάθημα στις Πανελλήνιες εξετάσεις για τα τμήματα πληροφορικής».

Σε δήλωση του ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων υπογράμμισε: «Θα εξαντλήσουμε τα όρια για να καλύψουμε τα κενά εφόσον έχουμε διαθέσιμους. Φέτος υπάρχει στο Καστελόριζο περισσότερο προσωπικό από ότι πέρσι. Σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε και θα έχουμε καλά αποτελέσματα όσο το δυνατόν εφικτό είναι αυτό και όσο μπορεί η πατρίδα μας».

Ο κ. Λοβέρδος ενημερώθηκε για το πρόγραμμα ανακύκλωσης που πραγματοποιείται στο Καστελόριζο με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών και με την συμμετοχή των μαθητών και κατόπιν δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς γιατί με αυτό που κάνουν διαμορφώνουν ευσυνείδητους πολίτες. Τα παιδιά θα μεταφέρουν αυτό που μαθαίνουν στο σπίτι τους. Αυτό δηλώνει την ευαισθησία των εκπαιδευτικών. Μπράβο στους εκπαιδευτικούς».

Ο Υπουργός Παιδείας προσκύνησε στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καστελόριζο.

Καλόγηρος Βασίλειος news.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral