Η χρήση των διαδραστικών παιχνιδιών στην εκπαιδευτική πράξη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/11/2014 - 17:46 | Author: Newsroom

Σεμινάριο με θέμα: Η χρήση των διαδραστικών παιχνιδιών στην εκπαιδευτική πράξη

«Η χρήση των διαδραστικών παιχνιδιών στην εκπαιδευτική πράξη».

Αυτό ήταν το θέμα του βιωματικού σεμιναρίου που διοργάνωσε η Σχολή Εκπαίδευσης του MediterraneanCollege. Μια εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Νοεμβρίου με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, στο πλαίσιο του EmployabilityWeek.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Αναστάσιος Χόρτης, επιστημονικός διευθυντής της BionicsSolutions ενώ στόχος του ήταν να φέρει τους συμμετέχοντες πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες που μπορούν να εφαρμοστούν στην εκπαίδευση και στη χρήση διαδραστικών παιχνιδιών στη σχολική τάξη. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να σχεδιάσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης / απασχόλησης για ένα παιδί και είχαν τη δυνατότητα να δουν στην πράξη πώς σχεδιάζεται αλλά και πώς χρησιμοποιούνται τα διαδραστικά παιχνίδια στα πλαίσια της γενικής και ειδικής αγωγής.

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη και απαιτητική αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mcemployability.gr.

.

Loading...
  • europalso

    ideascentral