Η Ν. Κεραμέως για την συγκρότηση Επιτροπής για μελέτη ζητημάτων ακαδημαϊκής ελευθερίας και ειρήνης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/01/2018 - 12:44 | Author: Newsroom

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία , σχετικά με τη συγκρότηση Επιτροπής για την μελέτη ζητημάτων της ακαδημαϊκής ελευθερίας και ειρήνης από το Υπουργείο Παιδείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αντίδραση του Υπουργού Παιδείας στην κατάσταση της διαρκώς διογκούμενης ανομίας που επικρατεί στα της χώρας είναι η συγκρότηση μιας Επιτροπής με επικεφαλής τον κ. Παρασκευόπουλο

Πλήρης Δήλωση:

«Η αντίδραση του Υπουργού Παιδείας στην κατάσταση διαρκώς διογκούμενης ανομίας που επικρατεί στα Πανεπιστήμια της χώρας, μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για εγκληματικά επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, είναι η συγκρότηση ακόμη μιας Επιτροπής.

Μιας Επιτροπής για τη μελέτη ζητημάτων που αφορούν στην ακαδημαϊκή ελευθερία, την ειρήνη και την παραβατικότητα στους χώρους των Α.Ε.Ι., επικεφαλής μάλιστα της οποίας τέθηκε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης της Κυβέρνησης, κ. Παρασκευόπουλος, γνωστός για τον περίφημο νόμο του που αποφυλάκισε χιλιάδες βαρυποινίτες.

Αν η Κυβέρνηση ήθελε πραγματικά να λύσει το πρόβλημα, αντί για τη συγκρότηση μίας ακόμη Επιτροπής, θα τροποποιούσε την προβληματική ρύθμιση που νομοθέτησε για το άσυλο».

Loading...
  • europalso

    ideascentral