Η λίστα με τα κλειστά σχολεία την Τετάρτη λόγω χιονιά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔30/11/2016 - 22:02 | Author: Newsroom

Στην Λέσβο έως τώρα γνωρίζουμε πως την Τετάρτη θα είναι κλειστά το Δημοτικό σχολείο Καλλονής και το Δημοτικό Σχολείο Κεραμίου.

Στην Φλώρινα όλα τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί.
Στην Κοζάνη τα σχολεία θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα απ΄το κανονικό
Με Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στις 9:15 π.μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Δήμο Καστοριάς. Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών μετατίθεται η ώρα έναρξης των μαθημάτων σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών σήμερα Τετάρτη 30-11-2016 κατά μία ώρα λόγω ισχυρού παγετού και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών μετατίθεται η ώρα έναρξης των μαθημάτων σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών σήμερα Τετάρτη 30-11-2016 κατά μία ώρα λόγω ισχυρού παγετού και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.
Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, τα σχολεία Α βάθμιας και Β ́ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους πρόγραμμα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου, τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής: ΔΕ Καμβουνίων – Λιβαδερού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (10π.μ.), ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί. ΔΕ Βελβεντού τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα (9.05 π.μ.). ΔΕ Σερβίων τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 1 ώρα αργότερα, ενώ τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν 2 ώρες αργότερα (λόγω μετακίνησης. μαθητών από άλλες Τοπικές Κοινότητες).
Tα σχολεία στο Δήμο Εορδαίας θα λειτουργήσουν κανονικά.
Επίσης στον δήμο Βοϊου τα σχολεία θα λειτουργήσουν με μια ώρα καθυστέρηση. Στο Δήμο ‘Αργους Ορεστικού τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στο Δήμο Γρεβενών όλες οι σχολικές μονάδες θα ξεκινήσουν με μια ώρα καθυστέρηση.
Loading...
  • europalso

    ideascentral