Η 35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔30/01/2015 - 20:56 | Author: Newsroom

35η Τελετή Αποφοίτησης του MediterraneanCollege

Αθήνα, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 – ΘέατροBadminton.

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015- Κινηματοθέατρο Ολύμπιον.

Πολλές είναι οι στιγμέςπου σηματοδοτούν τηφοιτητική ζωή στο MediterraneanCollege . Στιγμές που επισφραγίζουν ότι το Κολλέγιο είναι ζωντανός οργανισμός με αμφίδρομη επαφή και ουσιαστική σχέση με τους φοιτητές του.

Ένα, όμως από ταπλέον καθοριστικάγεγονότατηςσυγκεκριμένης περιόδου για ένα φοιτητή,είναι η αποφοίτηση και το ειδικό τελετουργικό παραλαβής του Πτυχίου του. Μια διαδικασία που ολοκληρώνει ένα σημαντικό δημιουργικό κύκλο γεμάτο μάθηση, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα το ξεκίνημα μιας νέας, πολλά υποσχόμενης και γεμάτης όνειρα και φιλοδοξίες επαγγελματική πορεία.

Η 35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τηνΤετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στοΘεάτροBadminton και στη Θεσσαλονίκη τηνΠαρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον.

Κεντρικός άξονας της 35ης Τελετής Αποφοίτησηςθα είναι η ανάδειξη της «Αριστείας στην Έρευνα»(ExcellenceinResearch) Ελλήνωνοι οποίοι έχουν διακριθεί διεθνώς για το ερευνητικό έργο τους στην Επιστήμη, την Παιδεία και την Κοινωνία γενικότερα, αποτελώνταςπαράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο στη νέα γενιά.

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης(KeyNoteSpeaker) θα είναι ο Professor Γεώργιος Θ. Παυλίδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου ΜακεδονίαςFellow, InternationalAcademyforResearchinLearningDisabilities-Εφευρέτης του παγκοσμίως αναγνωρισμένου διαγνωστικού τεστ Δυσλεξίας “PavlidisTest”.

Τιμώμενο Πρόσωπο της φετινής τελετήςθα είναι ο Δρ. Γεώργιος Κόρδας– Ερευνητής Εθνικού Κέντρου Δημόκριτος.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...


  • europalso

    ideascentral