Γονείς θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για τα κενά στα σχολείο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/10/2015 - 10:16 | Author: Newsroom

Στην Δικαιοσύνη είναι αποφασισμένοι να απευθυνθούν οι γονείς του δημοτικού στο Κοκκίνη Χάνι του νομού Ηρακλείου εξαιτίας των κενών που υπάρχουν στο σχολείο.

Βρισκόμαστε στο δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου κι όμως υπάρχουν μαθητές που δεν έχουν κάνει μάθημα ούτε μία ώρα! Η οργή και η αγανάκτηση ξεχειλίζουν πια για τους γονείς του δημοτικού σχολείου, ειδικά της τάξης της πέμπτης δημοτικού, που δεν έχει ακόμα δάσκαλο!

Με επιστολή τους στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου αλλά και στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, οι γονείς των μαθητών του Κοκκίνη Χάνι μιλούν για εγκατάλειψη των μαθητών, για ανικανότητα και ανεπάρκεια του υπουργείου ενώ τονίζουν ότι “Η ευθύνη της εκπαίδευσης του παιδιού μου είναι στα χέρια σας και η επί μακρόν παράλειψή σας να ενεργήσετε ως οφείλετε έχει ιδιαιτέρως επαχθείς συνέπειες σε βάρος του. Σας δηλώνω δε ότι θα προβώ σε κάθε νόμιμο μέσο σε βάρος των εμπλεκομένων φορέων για την επιβολή κυρώσεων διοικητικών ή και ποινικών για την ζημία που προκαλείται στο παιδί μου από την μη ομαλή λειτουργία του σχολείου, στο οποίο είναι μαθητής”.

Πηγή: CretaPost

Loading...
  • europalso

    ideascentral