Γιατί δεν αναρτώνται πίνακες για διευκόλυνση των αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/07/2015 - 13:10 | Author: Newsroom

Η απάντηση των διοικητικών υπηρεσιών του υπουργείου στο ερώτημα γιατί δεν βγαίνουν οι προσωρινοί πίνακες των αναπληρωτών μαζί με την εγκύκλιο είναι πως αυτό δεν προβλέπεται στη νομοθεσία και ότι οι προσωρινοί πίνακες βγαίνουν πάντα με βάση τις αιτήσεις.

Στην παρατήρησή μου ότι φέτος οι πίνακες θα έχουν σημαντικές αλλαγές, λόγω των ρυθμίσεων Λοβέρδου,και θα έρθουν τα πάνω κάτω κι οι συνάδελφοι πρέπει να γνωρίζουν έστω και ενδεικτικά τη θέση τους στον πίνακα, έστω με βάση τις περσινές αιτήσεις,η απάντηση ήταν ίδια:

ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

Πιστεύω πως η ηγεσία του υπουργείου πρέπει να δώσει άμεσα εντολή στις διοικητικές υπηρεσίες να αναρτήσουν τους πίνακες,με βάση τις περσινές αιτήσεις,αναγράφοντας ότι είναι μόνο ενδεικτικοί και δεν έχουν νομική ισχύ.Αυτό θα βοηθήσει χιλιάδες συναδέλφους στη υποβολή της δήλωσης.Δεν μπορεί η γραφειοκρατία να τρώει την ουσία.

……………………………………………………………..

Ενημέρωσα πριν λίγο τον κ.Πιλάλη Δντή του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού παιδείας για το θέμα της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων.

Μου είπε πως θα ασχοληθεί με το θέμα.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχει καλή κατάληξη.

……………………………………………………………..

12.50

Δεν θα αναρτηθούν τελικά προσωρινοί “ενδεικτικοί” πίνακες .Η γραφειοκρατία κέρδισε την ουσία για μια ακόμη φορά.Τελικά η κοινή λογική δεν είναι τόσο κοινή, όπως φαίνεται.

Δ. ΜΠΡΑΤΗΣ facebook

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral