Γιατί αναπληρωτές νηπιαγωγοί αρνούνται να καταβάλουν ετήσια συνδρομή στη ΔΟΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/07/2015 - 21:06 | Author: Newsroom

Αρνούνται να καταβάλουν την ετήσια τους συνδρομή στη ΔΟΕ οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Όπως έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση, οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν ομόφωνα την άρνηση καταβολής της ετήσιας συνδρομής στη ΔΟΕ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αυτό μπορεί να γίνει με μία υπεύθυνη δήλωση (με το γνήσιο της υπογραφής) στο τμήμα μισθοδοσίας των Διευθύνσεων,στην οποία αναφέρουμε οτι αρνούμαστε να καταβάλουμε το ποσό συνδρομής στη ΔΟΕ.

Επίσης,να αναφέρω οτι για το θέμα των δυσπρόσιτων,ο πρόεδρος της ΔΟΕ είχε δεσμευθεί στους αναπληρωτές οτι θα ζητούσε τη γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου, κ.Τσίπρα,η οποία σκοπίμως αποσιωποιήθηκε απο μέρους τους.

Για το θέμα της Ειδικής θα πρεπει να επισημάνουμε οτι η απόφαση της ΔΟΕ παρέκαμψε εις βάρος των αναπληρωτών γενικής,την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ,σύμφωνα με την οποία για το διορισμό(ή πρόσληψη) των εκπαιδευτικών,θα πρεπει να υπάρχει η απαραίτητη σύγκριση μεταξύ τους.Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει καθώς τα κριτήρια πρόσληψης των αναπληρωτών γενικής και ειδικής είναι διαφορετικά.

Ο λόγος που αναφέρω τα παραπάνω είναι για να τονίσω την αντισυνταγματικότητα των αποφάσεων της ΔΟΕ,εις βάρος πάντα των αναπληρωτών γενικής αγωγής.

Ελπίζω και εύχομαι η απόφαση των αναπληρωτών νηπιαγωγών της Θεσσαλονίκης να είναι και απόφαση της ΓΣ του Συλλόγου μας και την απόφαση αυτή να στηρίξουν και οι αναπληρωτές των άλλων ειδικοτήτων.

youpress.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral