Για ποιό λόγο «Κόβουν» τις μερίδες απο την σίτιση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών !

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/05/2015 - 17:40 | Author: Newsroom

«Κόβουν» τις μερίδες απο την σίτιση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ κόβει τις μεριδες που προσφέρονται για την σίτιση των δικαιούχων αναπληρωτών εκπαιδευτικών που χορηγούνται απο τις Στρατιωτικές Λέσχες.

Ο λόγος η αύξηση της ζήτησης και η μη δυνατότητα ικανοποιήσης της ζήτησης για σίτιση απο τους εκπαιδευτικούς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ αναφέρεται ότι περιήλθε σε γνώση της Ομάδας Έργου ότι, λόγω της αύξησης του αριθμού των δικαιούχων, αριθμός Λεσχών Αξιωματικών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα, παρουσιάζει δυσχέρεια ικανοποίησης της παρουσιαζόμενης ζήτησης.

Για την αντιμετώπιση του ζητήματος αυτού και σε συνεννόηση με Διοικήσεις Λεσχών οι οποίες μας ενημέρωσαν, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα: Απαγορεύεται η χορήγηση περισσοτέρων των δύο (2) μερίδων ανά δικαιούχο ανά ημέρα, ανεξαρτήτως της αξίας των αγαθών.

Αν, κατά την κρίση της Διοίκησης της Λέσχης, ή ικανοποίηση της ζήτησης είναι και σε αυτή την περίπτωση, αδύνατη, είναι δυνατό να περιορίσει τον αριθμό των χορηγούμενων μερίδων σε μία (1) προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους τους ενδιαφερομένους δικαιούχους.

Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι είναι δυνατό να (προ)εγγράφονται για δύο μερίδες φαγητού (μεσημέρι – βράδυ) αλλά, αναλόγως με την ζήτηση, η Διοίκηση της Λέσχης έχει το δικαίωμα χορήγησης μιας μόνο μερίδας, προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες ζήτησης από άλλους δικαιούχους.

Υπενθυμίζοντας ότι οι Λέσχες Αξιωματικών δεν αποτελούν επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, παρακαλούνται οι δικαιούχοι να επιδείξουν πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας με το εξουσιοδοτημένο προσωπικό των Λεσχών, προκειμένου να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες σίτισης όλων των συναδέλφων τους.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral