Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΕΑ Πελοποννήσου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/02/2017 - 16:06 | Author: Newsroom

Λάβαμε και δημοσιεύουμε, ενημέρωση για τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΕΑ Πελοποννήσου. Η Ομοσπονδία χαιρετίζει την προσπάθεια συσπείρωσης του Συλλόγου και κάνει ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η ενότητα δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε επίπεδο ευχών. Θεωρούμε απαραίτητο, σ’ αυτήν την προσπάθεια να αναζητήσουμε όσα μας ενώνουν και όχι ό,τι μας χωρίζει. Χρειάζεται όλοι μας να κάνουμε τις αναγκαίες υπαναχωρήσεις για το καλό του κλάδου και όλων των μελών -μονίμων και αναπληρωτών.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ
(Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ)
Τρίπολη, τηλ. 6976-406674
Τρίπολη, 16-02-2017
αρ. πρωτ. 03
ΠΡΟΣ:
Μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ
ΚΕΔΔΥ, ΣΜΕΑΕ, ΕΕΕΕΚ, Γενικών σχολείων
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι, στις 20 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, συνάντηση της ολομέλειας των προέδρων των περιφερειακών συλλόγων ΕΕΕ-ΕΒΠ, με τη συμμετοχή και των αιρετών εκπροσώπων των ΠΥΣΕΕΠ και ΚΥΣΕΕΠ. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν :
– στους αναπληρωτές συναδέλφους (δημιουργία ενιαίου πίνακα προσλήψεων, αναγνώριση προϋπηρεσίας, καθηκοντολόγιο, κ.ά.)
– στους μόνιμους συναδέλφους (εγκύκλιοι μεταθέσεων-αποσπάσεων) και
– λειτουργία των περιφερειακών συλλόγων (αλλαγή καταστατικού, δυνατότητα εκλογής αναπληρωτών στο Δ.Σ.).
Ταυτόχρονα ενημερωθήκαμε από τους αιρετούς του ΠΥΣΕΕΠ ότι γίνονται στη Μεσσηνία ενέργειες για δημιουργία ανεξάρτητου συλλόγου αναπληρωτών.
Τα τελευταία 4 χρόνια η συμμετοχή των μελών μας στις γενικές συνελεύσεις και τις εκλογο-απολογιστικές συνελεύσεις του συλλόγου ήταν αδικαιολόγητα μειωμένη, παρόλο που υπήρχαν ανοιχτά θέματα που μας αφορούν όλους μόνιμους και αναπληρωτές.
Με αφορμή τα παραπάνω και επειδή πιστεύουμε ότι μόνο αν έχουμε συλλογικό πνεύμα και είμαστε ενωμένοι μπορούμε να έχουμε «λόγο» στις εξελίξεις στην ειδική αγωγή, με προτάσεις-παρεμβάσεις-διεκδικήσεις, σας προσκαλούμε σε Γενική συνέλευση.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 (πιθανή ημερομηνία, μετά από έγκριση της Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης).
Η παρουσία σας και η συμμετοχή σαςκρίνεται απαραίτητη καθώς από αυτή θα εξαρτηθεί η βιωσιμότητα του συλλόγου.
Για την οριστική ημερομηνία, ώρα και χώρο πραγματοποίησης της Γ.Σ. θα ενημερωθείτε εκ νέου.
Για το Δ.Σ.
Η ΠρόεδροςΗ Γεν. Γραμματέας
Ανδριανάκου ΚαλλιόπηΚουρέτα Χριστίνα
Loading...
  • europalso

    ideascentral