Γενική Συνέλευση του “Δ. Θεοτοκόπουλου” την Τετάρτη 15/3 στις 18:30 στην Παλιά Ακαδημία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/03/2015 - 23:10 | Author: Newsroom

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, που στηρίζει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, στο Σύλλογο «Δ. Θεοτοκόπουλος» 15/3/2015

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα της Παλιάς Ακαδημίας, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 και ώρα 6:30 μ.μ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Είναι γνωστή η κυβερνητική εναλλαγή που έχουμε. Τη συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ την διαδέχτηκε η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όμως μαζί με την παλιά κυβέρνηση δεν έφυγαν και τα προβλήματά μας. Αυτά είναι εδώ και μεγαλώνουν. Πριν από όλα είναι εδώ ο βασικός και κύριος αντίπαλός μας: Η Ε.Ε., οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και οι απαιτήσεις τους για μέτρα σε βάρος των εργαζομένων, τα Μνημόνια Διαρκείας, οι ματωμένοι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί, τα ματωμένα πρωτογενή πλεονάσματα κ.α… (Βλέπε συνημμένο αρχείο.doc)

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Μόνο με τον αγώνα, την κοινή δράση με τους άλλους εργαζόμενους μπορούμε να επιβάλουμε λύσεις σε όφελός μας, να διεκδικήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή, να αναπληρώσουμε τις απώλειές μας, να υπερασπιστούμε τις ανάγκες μας και τις ζωές των παιδιών μας!

Έχουμε ανάγκη ένα κίνημα πρωταγωνιστή στον αγώνα για τα δικαιώματά μας, που δεν θα εγκλωβίζεται στα σχέδια της πλουτοκρατίας για νέα μνημόνια και διαπραγματεύσεις για λογαριασμό της, που θα αγωνίζεται για μια ανάπτυξη σε όφελος του λαού, για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της οικονομίας και της κοινωνίας. Η ελπίδα βρίσκεται σε ένα κίνημα που θα παλεύει για την αποδέσμευση της χώρας από την Ε.Ε., τη μονομερή διαγραφή του χρέους, με το λαό κυρίαρχο και αφέντη του πλούτου που παράγει.

Αυτό το κίνημα είναι που έχουμε ανάγκη σήμερα! Καμιά αναμονή – καμιά αυταπάτη.

Δεν υπάρχουν φιλολαϊκές λύσεις μακριά από τους αγώνες του λαού.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα της Παλιάς Ακαδημίας,

την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 και ώρα 6:30 μ.μ

alt

Loading...
  • europalso

    ideascentral