Αγαπητοί συνάδελφοι, Στις Γενικές Συνελεύσεις των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας. Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Κοζάνη συμμετείχαν ο κος Καρπενησιώτης και η κα Μαχαίρα. Στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ίδιου Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου συμμετείχε ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων κος Παπαευαγγέλου. Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΕΑ περιφέρειας Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου συμμετείχε ο πρόεδρος κος Καρπενησιώτης.

από την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθεί Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Πελοποννήσου, την οποία λάβαμε και δημοσιεύουμε προς ενημέρωσή σας.
ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥΤρίπολη, 09-03-2017(Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ)Τρίπολη, τηλ. 6976-406674
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι, στις 08 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, γενική καταστατική συνέλευση του ΣΕΕΠΕΑ Περιφέρειας Πελ/σου. Στη συνέλευση προσήλθε το μεγαλύτερο μέρος (περίπου 120 άτομα) μονίμων και αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ που υπηρετεί σε ΚΕΔΔΥ, ΣΜΕΑΕ και Γενικά σχολεία από τους 5 νομούς της περιφέρειας. Επίσης, παρευρέθηκε ο κ. Καρπενησιώτης Σ., Πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, καθώς και τα αιρετά μέλη του ΠΥΣΕΕΠ Πελ/σου.Το κυρίαρχο θέμα που συζητήθηκε αφορούσε στη λειτουργία και τη μελλοντική πορεία του υπάρχοντος συλλόγου, σε σχέση με την κίνηση δημιουργίας νέου συλλόγου. Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία :-Η συνέχιση του υπάρχοντος συλλόγου με τροποποίηση του καταστατικού και τη δυνατότητα εκλογής αναπληρωτών στο Δ.Σ.-Η διεξαγωγή εκλογών Δ.Σ. Η γενική συνέλευση εξέλεξε τέσσερις (4) αναπληρωτές έναν από κάθε νομό ώστε να συνδράμουν το Δ.Σ. για την ταχύτερη ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών και την καλύτερη επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους για τη μαζική τους προσέλευση, καθώς και τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ κ. Καρπενησιώτη Στάθη για την καθοριστική συμβολή του στην επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου. Ευχόμαστε να επικρατεί πάντα στο σύλλογό μας δυναμική συμμετοχή, συλλογικό πνεύμα και ενότητα.
Για το Δ.Σ. Η ΠρόεδροςΗ Γεν. Γραμματέας
Ανδριανάκου ΚαλλιόπηΚουρέτα Χριστίνα