Γαλάζια νίκη για πρώτη φορά στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ (Μπράβο Τσίπρα, τα κατάφερες!)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/12/2016 - 22:50 | Author: Newsroom

Η ΔΑΚΕ κατέκτησε την πρώτη θέση για πρώτη φορά στα χρονικά. Δεύτερη η παράταξη του ΚΚΕ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ και τέταρτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Για πρώτη φορά στα χρονικά η ΔΑΚΕ, η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, ήρθε πρώτη στην ΑΔΕΔΥ.

Ειδικότερα, η ΔΑΚΕ έλαβε 136 ψήφους στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ και 18 έδρες.

Η ΔΑΣ- ΚΚΕ ήρθε δεύτερη με 112 ψήφους και 15 έδρες. Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ με 106 ψήφους και 14 έδρες και τέταρτη η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με 95 ψήφους και 13 έδρες.

Γαλάζιες πηγές επισήμαιναν ότι η ιστορική πρωτιά της ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ έρχεται την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι θα απολύσει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, γεγονός που κατά τις ίδιες πηγές δείχνει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πιστεύουν την κυβέρνηση.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ΔΑΚΕ και τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παΐδα για τη μεγάλη νίκη και την ανάδειξή της στην πρώτη θέση στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Η ιστορική νίκη της ΔΑΚΕ σε μια κρίσιμη περίοδο, δίνει οξυγόνο και αποτελεί νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων του Δημόσιου Τομέα. Ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης και όλα τα στελέχη θα εξακολουθήσουμε να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας απευθυνόμενοι σε όλους τους πολίτες. Εξαρχής, παρουσιάζοντας την Συμφωνία Αλήθειας, μιλήσαμε για ένα Δημόσιο που μπορεί να αξιοποιήσει πολύ καλύτερα το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό του. Μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό Δημόσιο Τομέα. Μόνο έτσι θα δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας».

Πηγή

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral