Φορτσάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει την παιδεία στην μαύρη εποχή

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/01/2015 - 23:27 | Author: Newsroom

Στην ιδιαίτερη τιμή και το βήμα ώστε να αναπτύξει τη γνώμη και άποψη που έχει για… τη σημερινή συγκυρία στα τεκταινόμενα στον τόπο, αναφορικά με την πρόταση που δέχτηκε να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Θεόδωρος Φορτσάκης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Αν και υπογράμμισε ότι δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Φορτσάκης τόνισε πως «βρισκόμαστε σε μια φάση όπου διεξάγεται μια μάχη που θα είναι πραγματικά καθοριστική για το μέλλον του τόπου», επισημαίνοντας ότι και το πανεπιστήμιο είναι μέρος του πολιτικού προβλήματος.

«Αισθάνομαι ότι η καλύτερη υπεράσπιση του πανεπιστημίου είναι από ένα βήμα όχι πλέον ακαδημαϊκό, αλλά πολιτικό. Η θεσμική θωράκιση του πανεπιστημίου, είναι για μένα προτεραιότητα, κάτι που πλέον δεν μπορεί να επιτευχθεί από τον χώρο του πανεπιστημίου», πρόσθεσε σχετικά.

«Στην περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρόγραμμα του για την Παιδεία είναι πρόγραμμα που θα μας γυρίσει στην μαύρη εποχή του πανεπιστημίου», επεσήμανε ο κ. Φορτσάκης, κάνοντας λόγο για επαναφορά του καθεστώτος της συναλλαγής, αυτού που δεν επέτρεπε το διαφορετικό σύστημα έναντι της συνδιοίκησης φοιτητών – διοικητικών.

Loading...
  • europalso

    ideascentral