Φοιτητικές εκλογές με επεισόδια σε Νομική, Πάντειο και Παιδαγωγικό

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/05/2016 - 17:57 | Author: Newsroom

Φοιτητικές εκλογές με άρωμα… κουκουλοφόρων σε Νομική Αθηνών, Πάντειο Πανεπιστήμιο και Παιδαγωγικό!

Γυαλιά – καρφιά έκαναν τη Νομική σχολή περίπου 10 κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στο κτήριο το μεσημέρι της Τετάρτης (18/05) από την είσοδο της οδού Μασσαλίας και έσπασαν με αλυσίδες τραπεζάκια της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ.

Από την επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και ένας τραυματίας.

AdTech Ad

Αυτή τη στιγμή οι φοιτητικές εκλογές στη Νομική συνεχίζονται κανονικά παρά τα επεισόδια.

Σοβαρά επεισόδια και στο Παιδαγωγικό

Τα σοβαρότερα, ωστόσο επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι έξω από το κτήριο του Παιδαγωγικού στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου όταν ομάδα κρανοφόρων φοιτητών συνεπλάκη με κουκουλοφόρους. Στο σημείο, μάλιστα, έφτασαν και άνδρες των ΜΑΤ για να εκτονώσουν την κατάσταση.

Εισβολή στο Πάντειο – Διακόπηκε η εκλογική διαδικασία

Την ίδια στιγμή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ομάδα κουκουλοφόρων μπήκε στο χώρο και έσκισε αφίσες και εκλογικό υλικό της ΔΑΠ, ενώ πήραν και τις εκλογικές σφραγίδες. Έπειτα από αυτό το γεγονός η διαδικασία των εκλογών στο Πάντειο διακόπηκε, ενώ έχει αποχωρήσει ήδη από τη διαδικιασία η Πανσπουδαστική. Σημειώνεται ότι για την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Πάντειο θα οριστεί ημερομηνία για να πραγματοποιηθούν επαναληπτικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που εισέβαλαν στο Πάντειο είχαν βρεθεί στο πανεπιστήμιο νωρίς το απόγευμα της Τρίτης και πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Αμέσως μετά την εισβολή, τα συγκεκριμένα άτομα κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο της Καλλιθέας, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν εκ νέου στο κτήριο.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral