Φοιτητές ΠΑΜΑΚ: «Απαιτούμε λύσεις»!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/09/2014 - 00:26 | Author: Newsroom

“Ο Σύλλογος Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, απηχώντας τις διαμαρτυρίες των μελών του απέναντι στην τραγική έλλειψη χώρων διδασκαλίας που αντιμετωπίζει το…

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας τα τελευταία δύο χρόνια, διεκδικεί την άμεση επίλυση του ζητήματος. Αντιλαμβανόμαστε ότι λόγω της συγχώνευσης, που πραγματοποιήθηκε κατά το περασμένο ακαδημαίκό έτος, με τα περιΦερειακά τμήματα της Νάουσας και της Έδεσσας στο κυρίως κτίριο του Ιδρύματος, καθώς και της ένταξης του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτ . Μακεδονίας (Φλώρινας) σε αυτό, δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα υπερπληθυσμού Φοιτητών στους ήδη κορεσμένους χώρους .

Όμως, η φετινή αύξηση των εισακτέων σε όλα τα τμήματα είναι η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίζει, αΦού δημιουργεί συνθήκες ασΦυξίας καθώς τα διαθέσιμα
αμφιθέατρα και οι αίθουσες για την πραγματοποίηση των διαλέξεων δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των φοιτητών και δυστυχώς αρκετά συχνά η παρακολούθηση των μαθημάτων Φαντάζει πολυτέλεια.

Ως Σύλλογος Φοιτητών, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι οι φοιτητές δεν μπορούν επ’ άπειρο να παρακολουθούν όρθιοι τις διαλέξεις, ζητούμε από την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα και να παραχωρήσουν κατάλληλο κτίριο στο πολεοδομικό συγκρότημα για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων. Ευελπιστούμε ότι το αίτημά μας θα εισακουστεί σύντομα και είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων” σημειώνεται στην ανακοίνωση πουεξέδωσε ο Σύλλογος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral