Φλώρινα – 22 μαθητές στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/03/2015 - 17:55 | Author: Newsroom

Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου 22 εκ των 59 μαθητών λυκείου από το Αμύνταιο της Φλώρινας, οι οποίοι πραγματοποιούν πολυήμερη εκδρομή στην Κρήτη.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχουν τροφική δηλητηρίαση και τους χορήγησαν ορούς και την απαραίτητη αγωγή. Η κατάσταση της υγείας των παιδιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Oι μαθητές είχαν επισκεφθεί την Κυριακή τη δυτική Κρήτη. Κατά την επιστροφή τους στο Ηράκλειο πολλοί ένιωσαν έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι και μεταφέρθηκαν από τους συνοδούς καθηγητές ομαδικά στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας.

NAYTEMΠΟΡΙΚΗ

……………………………………………………………………………….

Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο 22 από τους 59 μαθητές λυκείου από το Αμύνταιο Φλώρινας, οι οποίοι πραγματοποιούν πολυήμερη εκδρομή στην Κρήτη.

Οι μαθητές είχαν επισκεφθεί χθες τη δυτική Κρήτη και κατά την επιστροφή τους στο Ηράκλειο ένιωσαν έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι και μεταφέρθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου, από τους καθηγητές που τους συνόδευαν.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό διαπίστωσαν ότι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και τους χορήγησαν την απαραίτητη αγωγή, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο διοικητής των δύο νοσοκομειών του Ηρακλείου, Νίκος Χαριτάκης.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας.

efsyn.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral