ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ, κο Μ.ΒΑΡΚΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/11/2016 - 15:31 | Author: Newsroom

Λάβαμε και δημοσιεύουμε, από τον αιρετό του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Β.Αιγαίου κο Μ.Βάρκα, ευχαριστήριο μήνυμα και τα αποτελέσματα των εκλογών για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

και το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω αλληλογραφίας, ασκήσατε το δημοκρατικό σας δικαίωμα – καθήκον και ψηφίσατε στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών του ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου και του ΚΥΣΕΕΠ. Με τον τρόπο αυτόκαι μέσα από τη διαδικασία της προσωπικής ευθύνης να ξέρετε ότι έχετε λόγο στα τεκταινόμενα στο χώρο της Ειδικής Αγωγής στο Βόρειο Αιγαίο αλλά και κεντρικά στο Υπουργείο Παιδείας.

Επίσης, σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξή σας στο πρόσωπό μου για 2η συνεχόμενη φορά και σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω την προσπάθεια να εκφράζω όλους με ενωτικό πνεύμα και να προασπίζομαι τα συμφέροντα μας. Παράλληλα, εκφράζω τον προβληματισμό μου για το γεγονός ότι ψήφοι μέσω αλληλογραφίας δεν έφτασαν εγκαίρως για να προσμετρηθούν στο τελικό αποτέλεσμα, χωρίς βέβαια να φταίνε οι συνάδελφοι για το γεγονός αυτό. Σίγουρα θα πρέπει να το εξετάσουμε ώστε στο μέλλον να μην επαναληφθεί.

Με τιμή
Μιχάλης Βάρκας, Αιρετός ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου

Αναλυτικά τα εκλογικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Για το ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου:
Βάρκας Μιχάλης 22 ψήφοι,
Μπαλοδήμου Σοφία 18 ψήφοι,
Τσουκαρέλλης Παναγιώτης 8 ψήφοι.
Για το ΚΥΣΕΕΠ:
Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο
Βούγιας 41,
Κολοβού 1,
Λώλου 2,
Παντα
ζής 2,
Παπαευθυμίου 19,
Παρασκευαίδης 1,
Ρωμηός 1.

Συνδυασμός ΠΑΜΕ
Τέλιου 4,
Τόλης 1,

Κουτσιούρης 5.

Loading...
  • europalso

    ideascentral