Ευχαριστήριες επιστολές από την ακαδημαϊκή κοινότητα στην αναπληρώτρια υπουργό, Σία Αναγνωστοπούλου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/05/2016 - 17:39 | Author: Newsroom

19-05-16 Ευχαριστήριες επιστολές από την ακαδημαϊκή κοινότητα στην αναπληρώτρια υπουργό, Σία Αναγνωστοπούλου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.ΔΙ.Π) με επιστολή προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου, εκφράζει τις ευχαριστίες της για την καθοριστική όπως χαρακτηρίζει συμβολή της Αναπληρώτριας Υπουργού στην προώθηση λύσεων στα θεσμικά προβλήματα του κλάδου τους.

Στην ίδια επιστολή τονίζεται η υποδειγματική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και η υποστήριξη των θεμάτων της Ομοσπονδίας στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και στην Ολομέλεια της Βουλής, που έδειξε όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή, «την αποφασιστικότητά της Αναπληρώτριας Υπουργού να προωθήσει λύσεις».

Παράλληλα, ευχαριστήρια επιστολή προς την κ. Αναγνωστοπούλου απέστειλε και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γεώργιος Καψάλης, ευχαριστώντας την θερμά για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση στο θέμα της ονομασίας Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, του Ιδρύματος.

Οι δύο επιστολές καταλήγουν με την προσδοκία για συνέχιση της άριστης συνεργασίας μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η επιστολής του Γ. Καψάλη σε μορφή pdf

Η επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι σε μορφή pdf

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral