Ευχαριστήρια για τις εκλογές Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. από τις νεοεκλεγείσες Αιρετές Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας, Αγγελική Δράμα και Βάσω Δασκαλάκη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/11/2016 - 18:59 | Author: Newsroom

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και με εκλέξατε στο ΠΥΣΕΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Θέλω να χτίσω μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας. Με ζήλο και ευθύνη να προσπαθήσω να υπερασπιστώ τα νόμιμα αιτήματα σας και να βοηθήσω στην επίλυση προβλημάτων που τυχόν προκύψουν στον χώρο εργασίας μας.
Καλή δύναμη και καλή συνεργασία σε όλους μας.
Θα είμαι στην διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε
Με εκτίμηση
Αγγελική Δράμα ΠΕ21 στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς

Τηλ επικοινωνίας 6942035522

Emailkifdram@gmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε, ψηφίζοντάς με ως εκπρόσωπο σας στο ΠΥΣΕΕΠ Δυτ. Μακεδονίας. Όσο μεγάλη είναι η τιμή άλλο τόσο μεγάλη είναι και η ευθύνη που, πλέον, έχω απέναντί σας.
Σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω όλες τις δυνάμεις μου, για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας και να υπερασπιστώ τα δίκαια αιτήματά σας.Με γνώμονα το συμφέρον όλων των συναδέλφων, την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη θα είμαι τα μάτια σας, τα αυτιά σας αλλά και η φωνή σας στο ΠΥΣΕΕΠ.
Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους για τον καθαρό αγώνα, ελπίζοντας να τους έχω συμμάχους σε όποια προσπάθεια από εδώ και πέρα, γιατί τα συμφέροντα είναι κοινά και μας ενώνουν.
Τέλος να ευχαριστήσω τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για τηνάψογη διεξαγωγή της ψηφοφορίας και την αγόγγυστη προσπάθειά τους.
Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, συμπαραστάτης στηδίκαιη επίλυση των προβλημάτων σας.
Με εκτίμηση
Βάσω Δασκαλάκη

Κοινωνική Λειτουργός στο Ειδικό Δημ. Σχολείο Καστοριάς

τηλ.:6977 255 177
Loading...
  • europalso

    ideascentral