Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών Επιμόρφωση εκπαιδευτικών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/09/2015 - 02:24 | Author: Newsroom

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών Επιμόρφωση εκπαιδευτικών

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, δια του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών (26 Σεπτεμβρίου).

Το πρόγραμμα της επιμόρφωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 ώρα 18.00΄, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, τον Δήμο Κομοτηνής και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι το ακόλουθο:

 1. «Εκπαιδευτική πολιτική για την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Το ελληνικό «παράδειγμα»» -Παρθένα Ζαφειριάδου, Σχολική Σύμβουλος Αγγλικής Θράκης.
 2. «Πολυγλωσσία και ελληνικό σχολείο»- Λύδια Μίτιτς, δρ. Γλωσσολογίας.
 3. « Λατινικά: ένα παραγνωρισμένο παράθυρο στον ευρωπαϊκό πολιτισμό»- Άννα Μαστρογιάννη, Επίκουρη Καθηγήτρια Λατινικής Φιλολογίας του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 4. «Η γλώσσα και τα όρια του κόσμου (μας)»- Γεώργιος Μαυρομμάτης, Επίκουρος Καθηγητής Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιμόρφωση καλούνται να το δηλώσουν ως τις 18 Σεπτεμβρίου 2015 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ypsd@dide.rod.sch.gr

Loading...
 • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
  loading...
 • europalso

  ideascentral

  ideascentral