Έρχονται κι άλλες προσλήψεις αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/12/2014 - 18:44 | Author: Newsroom

Τα κενά επεξεργάζονται από το Υπουργείο Παιδείας για να προχωρήσουν σε προσλήψεις αναπληρωτών, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το news.gr από στελέχη του υπουργείου.

Εκτός απροόπτου οι προσλήψεις θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση που δεν ανακοινωθούν τελικά, θα πάνε από τη νέα εβδομάδα.

Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προχώρησαν στη συγκέντρωση των κενών, όπως ενημερωθήκαμε, και οι Περιφερειακές Διευθύνσεις τα έχουν αποστείλει στο Υπουργείο.

Ένα θέμα που απασχολεί την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας είναι αν θα αξιοποιήσει το σύνολο των 1000 πιστώσεων, που όπως γράψαμε είναι 700 για δευτεροβάθμια και 300 για πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ή θα κρατήσει κάποιες εξ αυτών για να καλύψει κενά που θα εμφανιστούν στη συνέχεια στα σχολεία.

Με τις προσλήψεις στις οποίες θα προχωρήσει το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των κενών.

Να σημειώσουμε ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των κενών σε ειδικότητες της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως ξενόγλωσσοι εκπαιδευτικοί, καλλιτεχνικών, θεολόγων και άλλων ειδικοτήτων, όπου έχουν πραγματοποιηθεί ελάχιστες προσλήψεις έως τώρα ενώ πολλά είναι τα κενά, όπως ενημερωθήκαμε στα Μουσικά Σχολεία.

Καλόγηρος Βασίλειος

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral