Ερωτηματολόγια για το Μεταλυκειακό έτος-Τάξη Μαθητείας για μαθητές και εκπαιδευτικούς

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/11/2017 - 09:25 | Author: Newsroom

Το προχωρά στη διεξαγωγή έρευνας με θέμα την αποτίμηση του θεσμού του Μεταλυκειακού έτους-τάξης για τους αποφοίτους

Η έρευνα σχεδιάστηκε από την Επιστημονική Μονάδα Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΙΕΠ και εγκρίθηκε με την Πράξη 47/16-11-2017 του Δ.Σ. του ΙΕΠ με σκοπό την ουσιαστική ανατροφοδότηση και αποτίμηση σε σχέση με τον θεσμό του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούνται οι άμεσα εμπλεκόμενοι/ες στο θεσμό της μαθητείας (μαθητευόμενοι/ες, εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτές φορέων απασχόλησης), οι οποίοι/ες συμμετείχαν στην πρώτη φάση καθολικής εφαρμογής της μαθητείας (Μάρτιος 2017-Νοέμβριος 2017) να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τα αντίστοιχα -ειδικά διαμορφωμένα- ερωτηματολόγια που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ: http://www.iep.edu.gr/el/tee-mathiteia.

Τρία διακριτά ερωτηματολόγια θα είναι διαθέσιμα προς συμπλήρωση από εκπαιδευτικούς, μαθητευόμενους/ες και εκπαιδευτές φορέων απασχόλησης αντίστοιχα. Τα ερωτηματολόγια εκπαιδευτικών και μαθητευομένων θα βρίσκονται αναρτημένα προς συμπλήρωση από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 ως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017. Ερωτηματολόγια που απευθύνονται στους εκπαιδευτές των φορέων απασχόλησης θα είναι αναρτημένα προς συμπλήρωση από την Παρασκευή 1/12/2017 ως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

1. Ερωτηματολόγιο για τους μαθητευόμενους/ες στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας (απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ.)

2. Ερωτηματολόγιο προς τους Εκπαιδευτικούς για το Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας – Α’ φάση εφαρμογής 

Τονίζεται ότι όλα τα ερωτηματολόγια συμπληρώνονται ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς ανατροφοδότησης ως προς την εφαρμογή του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας και για την αξιοποίηση της σχετικής ανατροφοδότησης σε μελλοντικές εισηγήσεις του ΙΕΠ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με το ΙΕΠ στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο mathiteia@iep.edu.gr.

Loading...
  • europalso

    ideascentral