Επιτροπή για τα αναλυτικά προγράμματα στη Μουσική, Εξετάσεις το 2016, δημιουργία Εθνικού Δημόσιου φορέα για τις σχολικές μεταφορές

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/04/2015 - 12:35 | Author: Newsroom

Eντός της εβδομάδας συστήνουμε επιτροπή με χρονοδιάγραμμα ενός μηνός να φέρει εισήγηση για τα αναλυτικά προγράμματα στη μουσική πού θα εφαρμοστούν στην επόμενη χρονιά 2015-2016, ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, απαντώντας σε επιστολή της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων Μουσιοκών και Καλλιτεχνικών Σχολέιων, ενώ σημειώνει οτι τον Ιούνιο 2016 θα γίνουν εξετάσεις και θα δοθούν οι πρώτες πιστοποιήσεις.

“Για το μεγάλο θέμα των μεταφορών, έχουμε συνάντηση οι συναρμόδιοι υπουργοί, την Μεγάλη Τετάρτη στο υπουργείο, με Θέμα τροποποίηση της ΚΥΑ 24001/2013.

Πρόταση του υπουργείου είναι η δημιουργία Εθνικού Δημόσιου φορέα για τις σχολικές μεταφορές, με μόνιμο στόλο και προσωπικό (Λεωφορεία, οδηγούς συνοδηγούς). Πάνω από όλα η ασφαλή μεταφορά των παιδιών μας.

Για την Σίτιση ζήτησα μελέτη από επιστημονικό προσωπικό, για δημιουργία υποδομών μέσα στα σχολεία για σίτιση όλων των μαθητών. Ε. Θα επιθυμούσαμε αντιπροσωπεία σας να παραβρεθεί την Μεγάλη Τετάρτη στην σύσκεψη των συναρμόδιων υπουργών πού θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Παιδείας.”

Loading...
  • europalso

    ideascentral