Επίθεση της Μέρκελ στον Ερντογάν για την Ελλάδα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/12/2016 - 02:42 | Author: Newsroom

Ανακούφιση έχει προκαλέσει στους Έλληνες η παρέμβαση της Άνγκελα Μέρκελ στις προκλήσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε τηλεφωνικά στον Ταγίπ Ερντογάν πως η Ελλάδα ανήκει στην Γερμανία και δεν του επιτρέπει να αμφισβητεί γερμανικά εδάφη.

Η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε στον Ταγίπ Ερντογάν πως οι Έλληνες είναι δούλοι της Γερμανίας και δεν του επιτρέπει να τους ενοχλεί.

Ακόμα, η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Ταγίπ Ερντογάν πως η Τουρκία πρέπει να ξεχάσει την Ελλάδα για τους επόμενους αιώνες, γιατί οι Έλληνες θα πληρώνουν χρέη μέχρι το 2.300, οπότε δεν τους μένει χρόνος για τίποτα άλλο.

«Αν ήθελες την Ελλάδα, έπρεπε να κινηθείς πριν χώσουμε τους Έλληνες στα Μνημόνια» είπε αποφασιστικά η Μέρκελ στον Ερντογάν.

Όταν ο Ταγίπ Ερντογάν απείλησε την Άνγκελα Μέρκελ πως θα ανοίξει τα σύνορα και θα γεμίσει την Ευρώπη -την Ελλάδα δηλαδή- με πρόσφυγες, η Άνγκελα Μέρκελ του είπε πως, αν το τολμήσει αυτό, αυτή θα στείλει στην Τουρκία τρία εκατομμύρια Τούρκους που ζουν στην Γερμανία.

Τότε ο Ερντογάν είπε στη Μέρκελ πως δεν θα επιτρέψει στους Τούρκους της Γερμανίας να μπουν στην Τουρκία, οπότε αυτοί θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μαζί με τους πρόσφυγες, και η Ελλάδα θα φτάσει τα 20 εκατομμύρια κατοίκους, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Έξαλλη η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Ερντογάν πως, αν το κάνει αυτό, θα αποκλείσει την Τουρκία από το Champions League και την Eurovision.

Τότε, ο Ερντογάν είπε στην Άνγκελα Μέρκελ πως θα μπει στην Ελλάδα και θα απελευθερώσει τους Έλληνες από τους Γερμανούς.

Πριν η Μέρκελ προλάβει να αντιδράσει, ο Ταγίπ Ερντογάν της είπε πως είναι καριόλα και πατσαβούρα.

Η Άνγκελα Μέρκελ πήρε ανάποδες και είπε στον Ερντογάν πως είναι σκατόπουστας και πως το μουστάκι είναι ο φερετζές του πoύστη.

Ο Ταγίπ Ερντογάν φρίκαρε εντελώς και είπε στην Μέρκελ κάτι φοβερές τουρκικές βρισιές αλλά η Μέρκελ είχε κλείσει το τηλέφωνο γιατί του είχε τηλεφωνήσει αυτή και είναι πολύ τσιφούτα.

(Πιτσιρίκος)

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral