Επιστολή φοιτητών του ΤΕΙ Αθήνας στον υπουργό Παιδείας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/11/2017 - 09:38 | Author: Newsroom

Φοιτητές του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας γράφουν στον Υπουργό Παιδείας

Αξιότιμε κ. Γαβρόγλου,

Μέσα από αυτή την επιστολή ως φοιτητές του τμήματος οδοντικής τεχνολογίας του θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο μας απασχολεί από την αρχή του ακαδημαϊκού έτους.

Πολλά τμήματα όπως και το δικό μας αδυνατούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα σπουδών σε εργαστηριακό και θεωρητικό επίπεδο. Και ο λόγος είναι ως αναφέρεται, ότι δεν έχει ακόμη δοθεί η έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας για τη πρόσληψη του έκτακτου διδακτικού προσωπικού.

Ήδη διανύουμε την 7η εβδομάδα λαμβάνοντας ελλιπή εκπαίδευση και πολύ φοβόμαστε ότι εάν δεν επιλυθεί άμεσα αυτό το ζήτημα κινδυνεύουμε να χάσουμε το εξάμηνο. Θέση σε αυτό το ζήτημα έχει πάρει και το εκπαιδευτικό προσωπικό μέσω της διήμερης αναστολής των μαθημάτων.

Το παραπάνω θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους φοιτητές και ειδικότερα σε αυτούς που προέρχονται από την επαρχία, λόγο του κόστους των σπουδών. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους αναγκαζόμαστε να προβούμε σε κινητοποιήσεις.
Επιθυμούμε να λάβουμε της ιδιαίτερης προσοχής σας, σε αυτή μας τη προσπάθεια για να αποκτήσουμε τη παιδεία που μας αξίζει.

Με εκτίμηση
Οι φοιτητές του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας

Καλλογιάννης Γεώργιος
Κοτζιά Έλενα
Πρεμέτη Μαρία-Ιωάννα
Ψωμά Αναστασία

Loading...
  • europalso

    ideascentral