• Επανέρχεται η σίτιση αναπληρωτών στις στρατιωτικές λέσχες

  ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/01/2017 - 17:57 | Author: Newsroom

  Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ΕΡΤ Αιγαίου, από 1/1/2017 έχει επανέλθει η δυνατότητα . Το Υπ. Παιδείας και το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν ακόμα κάνει καμία ενημέρωση προς τους εκπαιδευτικούς.

  Τώρα βέβαια προκύπτει το εξής ερώτημα … αν ήταν τόσο εύκολο να λυθεί το θέμα από έναν και μόνο βουλευτή, γιατί δεν το έλυναν τόσο καιρό οι συναρμόδιοι υπουργοί και υφυπουργοί, μήπως από αδιαφορία;

  Δείτε το δημοσίευμα.

  Με απόφαση του Υπουργείου Άμυνας επανήλθε από τις αρχές του 2017 η δυνατότητα των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις στρατιωτικές λέσχες όλης της χώρας (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης).

  Το αίτημα της ΕΛΜΕ Χίου υποστήριξε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μέσω Αναφοράς που κατέθεσε το Δεκέμβριο προς το Υπουργείο καθώς και μέσω επικοινωνίας του με την πολιτική ηγεσία, σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

  Οπως τονίζει ο κ. Μιχαηλίδης θα συνεχίσει την παρέμβασή του ώστε να επεκταθεί η και σε νησιωτικές και ακριτικές περιοχές όπου δεν υπάρχει στρατιωτική λέσχη.

  era-aegean.gr

  Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

  Με απόφαση του Υπουργείου Άμυνας επανήλθε από τις αρχές του 2017 η δυνατότητα σίτισης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις στρατιωτικές λέσχες όλης της χώρας (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης). Το αίτημα της ΕΛΜΕ Χίου υποστήριξε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μέσω Αναφοράς που κατέθεσε το Δεκέμβριο προς το Υπουργείο καθώς και μέσω επικοινωνίας του με την πολιτική ηγεσία. Ο βουλευτής θα συνεχίσει την παρέμβασή του ώστε να επεκταθεί η σίτιση αναπληρωτών και σε νησιωτικές και ακριτικές περιοχές όπου δεν υπάρχει στρατιωτική λέσχη.

  Loading...