Ένταση στο κέντρο της Αθήνας στο μαθητικό συλλαλητήριο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/11/2015 - 13:50 | Author: Newsroom

Ομάδες νεαρών πέταξαν πέτρες και προκάλεσαν ζημιές σε τράπεζες στην Όθωνος – Ένταση και μπροστά στο κτήριο της Βουλής – Με περιορισμένη χρήση χημικών απάντησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ – Το κύριο «σώμα» της διαδήλωσης αποδοκίμασε τους ταραξίες

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στο πανεκπαιδευτικό συλαλλητήριο όταν ομάδες νεαρών πέταξαν πέτρες και προκάλεσαν φθορές σε υποκασταστήματα τραπεζών που βρίσκονται επί της οδού Όθωνος.

Η ένταση συνεχίστηκε με νεαρούς να πετούν αντικείμενα προς το κτήριο της Βουλής και την αστυνομία να προχωρά με περιορισμένη χρήση χημικών

Τα επεισόδια σημειώθηκαν την ώρα που η πορεία των μαθητών κατευθυνόταν προς τη Βουλή.
Το κύριο σώμα του μαθητικού συλλαλητηρίου διαχωρίστηκε άμεσα από την ομάδα των νεαρών κουκουλοφόρων. Μαθητές σχημάτισαν αλυσίδα και αποδοκίμασαν τους «πρωταγωνιστές» των συμπλοκών.
Κύριο σύνθημα του μαθητικού συλλαλητηρίου είναι «Τσίπρα και φίλοι ακούστε το καλά. Οι μαθητές στο δρόμο ακόμη μια φορά».
Μετά τα επεισόδια διμοιρίες των ΜΑΤ εμφανίστηκαν μπροστά από το κτήριο της Βουλής και επιτηρούσαν τους διαδηλωτές την ώρα που αυτοί αποσύρονταν στην οδό Αμαλίας με κατεύθυνση προς το Ζάππειο.

protothema.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral