Ενισχύεται η εκπαιδευτική σχέση Ελλάδας – ΗΠΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/10/2017 - 15:00 | Author: Newsroom

Το πανόραμα των σπουδών στις ΗΠΑ (προϋποθέσεις εισαγωγής, κόστος ζωής, παροχές φοιτητικής μέριμνας) θα παρουσιαστεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στην 23η Ετήσια Εκθεση Αμερικανικών Πανεπιστημίων στο ξενοδοχείο Crowne Plaza από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ (με είσοδο ελεύθερη).

Εκπρόσωποι και απόφοιτοι από πανεπιστήμια των ΗΠΑ θα παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών τους σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά αλλά και τις υποτροφίες Fulbright, ενώ οι υπεύθυνοι του ETS θα κατευθύνουν στα σωστά βήματα τους ενδιαφερομένους για τις υποτροφίες του σε Ελληνες και Αμερικανούς πολίτες-φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες και καλλιτέχνες.

Ο Οδηγός Σπουδών/Studying in the U.S.A. είναι έκδοση του Ιδρύματος Fulbright και έχει σκοπό να ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Εξηγεί τη διαδικασία αίτησης και προτείνει πηγές χρηματοδότησης και τρόπους αξιολόγησης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επιλέξουν το κατάλληλο πρόγραμμα ή πανεπιστήμιο. Ο Οδηγός είναι γραμμένος στην ελληνική γλώσσα και διανέμεται δωρεάν.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral