• Ενημερωτικές ημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για σχολικούς συμβούλους

  ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/09/2016 - 11:53 | Author: Newsroom

  16-09-16 Ενημερωτικές ημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για σχολικούς συμβούλους

  Τη Δευτέρα 19/9/2016, καλούνται οι σχολικοί σύμβουλοι της Νότιας Ελλάδας με γνωστικά αντικείμενα την Πληροφορική, τις Κοινωνικές Επιστήμες και τις Τέχνες για ενημερωτική ημερίδα στην Αθήνα.

  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με ώρα έναρξης 9.00 π.μ

  αίθουσα «Jacqueline de Romilly»: Πληροφορική

  αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη»: Κοινωνικές Επιστήμες, Τέχνες

  Την Τετάρτη 21/9/2016 καλούνται οι σχολικοί σύμβουλοι της Νότιας Ελλάδας Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών για ενημερωτική ημερίδα στην Αθήνα. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με ώρα έναρξης 9.00 π.μ

  αίθουσα «Jacqueline de Romilly»:Φυσικές Επιστήμες

  και αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη»: Μαθηματικά

  Την Παρασκευή 23/09/2016 καλούνται οι σχολικοί σύμβουλοι της Βόρειας Ελλάδας με γνωστικά αντικείμενα την Πληροφορική, τις Κοινωνικές Επιστήμες, τις Τέχνες, τα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες για ενημερωτική ημερίδα στη Θεσσαλονίκη. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, περιοχή αεροδρομίου), με ώρα έναρξης 9.00 π.μ.

  Η δαπάνη μετακίνησης των Σχολικών Συμβούλων για συμμετοχή στις ανωτέρω ενημερωτικές ημερίδες θα καλυφθεί από τον σχετικό ΚΑΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπ/σης.
  Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής-Παιδαγωγικής Καθοδήγησης να ενημερώσουν τους Σχολικούς Συμβούλους αρμοδιότητάς τους.

  Όλο το πρόγραμμα

  Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας στην Αθήνα στις 19/09/16 (Απευθείας μετάδοση)

  Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας στη Θεσσαλονίκη στις 20/09/16

  Loading...