Ενημέρωση ΠΣΑΕΠ για την διαδικασία αιτήσεων των ΔΥΕΠ και για το ΦΕΚ των ΔΥΕΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/12/2016 - 16:00 | Author: Newsroom

Ενημέρωση του ΠΣΑΕΠ για την διαδικασία αιτήσεων των και για το ΦΕΚ των ΔΥΕΠ

Σε σημερινή επικοινωνία που είχε ο σύλλογος μας με το υπουργείο σχετικά με το θέμα των , ενημερωθήκαμε για τα εξής :

· Το ΦΕΚ που αφορά τις ΔΥΕΠ βρίσκεται στο Εθνικό τυπογραφείο προκειμένου να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως . Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε , όπως συμβαίνει και με άλλα παρόμοια ΦΕΚ , η διορία που θα δίνεται για την λήξη υποβολής αιτήσεων θα είναι 2 μέρες μετά την έκδοση του ΦΕΚ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (π.χ. εάν το ΦΕΚ δημοσιευθεί 14 του μηνός η προθεσμία θα είναι μέχρι της 16).
· Στην περίπτωση πρόσληψης μειωμένου ωραρίου σε , τότε η συνεχίζει να «τρέχει» στην γενική, μόνο για τον Νομό που έχει προληφθεί, εάν ο αναπληρωτής είχε ενταχθεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς στους ειδικής αγωγής τότε η αίτηση του στην ειδική , σε περίπτωση πρόσληψης του μειωμένου ωραρίου σε ΔΥΕΠ, «τρέχει» για όλους τους Νομούς που έχει δηλώσει (στην αίτηση της ειδικής).
· Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ακυρώσει την αίτηση του στα ΔΥΕΠ , τότε θα τροποποιήσει την αίτηση και δεν θα δηλώσει καμία περιοχή . Χρειάζεται προσοχή για να μην ακυρωθεί η αίτηση της γενικής , για τον λόγο αυτό προτρέπουμε τους συναδέρφους να επικοινωνήσουν μαζί μας πριν προχωρήσουν στην τροποποίηση.
Συνάδελφοι προσπαθούμε να ενημερώνουμε έγκυρα και κυρίως να πιέζουμε για επιπλέον πιστώσεις και για τα δικαιώματα των αναπληρωτών.Είμαστε δίπλα σε όλους τους αναπληρωτές κρατώντας ίσες αποστάσεις και πάντα χωρίς κομματικά χρώματα. Είναι ανάγκη όλοι να βάλουμε το κοινό συμφέρον μπροστά από το προσωπικό. Ελάτε μαζί μας. Συμπληρώστε και κάνετε πιο ισχυρό τον μοναδικό σύλλογο που παλεύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ …. Αν δε συσπειρωθούμε θα είμαστε μια ζωή πιόνια.. Γράψου στον ΠΣΑΕΠ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Loading...
  • europalso

    ideascentral