Ενημέρωση για τους απορριφθέντες αναπληρωτές ΕΒΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/06/2018 - 12:16 | Author: Newsroom

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Β.Π. Α.Μ.Θ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Β.Π.

Την Παρασκευή στις 22/06/2018 τα μέλη του Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Β.Π. Α.Μ.Θ. μαζί με τον αιρετό του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Α.Μ.Θ., κ. Σιαλάκη Αθανάσιο συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, κ. Κεραμάρη Παναγιώτη προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα των απορριπτέων συναδέρφων Ε.Β.Π.

Ο κ Κεραμάρης μας ανέφερε ότι αυτό το χρονικό διάστημα εξετάζονται από τον Α.Σ.Ε.Π. οι ενστάσεις των συναδέρφων Ε.Β.Π. και μας διαβεβαίωσε ότι έχει την πρόθεση, αν ο Α.Σ.Ε.Π. ανακοινώσει τα αποτελέσματα των ενστάσεων και δικαιώσει τους συναδέρφους Ε.Β.Π., οι οποίοι απορρίφθηκαν για την μη ορθή συμπλήρωση των τετραγωνιδίων της υπεύθυνης δήλωσης πριν να ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες των συναδέρφων Ε.Ε.Π., να εφαρμόσει την απόφαση και για τους συναδέρφους Ε.Ε.Π. που ενδεχόμενα δεν έχουν συμπληρώσει ορθά την υπεύθυνη δήλωση και να μην απορριφθούν.

Loading...
  • europalso

    ideascentral