ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ”ΚΤΗΣΑΜΕΝΟΣ”

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/06/2016 - 19:04 | Author: Newsroom

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ

Μίνωος 328100 – Αργοστόλι ΠΡΟΣ:

Τηλ. 2671 026374Φαξ: 2671 024108

Email: syndesfil@ yahoo.gr

Εκπαιδευτικές ειδησεογραφικές Ιστοσελίδες

Αργοστόλι :

2 Ιουνίου 2016

Αρ. Πρωτ. : 19


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ «ΚΤΗΣΑΜΕΝΟΣ»

Επειδή από την ημέρα δημοσίευσης της θέσης μας σχετικά με την ανάλυση της μετοχής «κτησάμενος» που ζητήθηκε από τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο μάθημα της «Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας», δεχόμαστε καθημερινά πλήθος μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων από δημοσιογράφους,συναδέλφους φιλολόγους, γονείς και υποψηφίους από όλη την Ελλάδα,αισθανόμαστε την υποχρέωση αφενός να διευκρινίσουμε τη θέση μας και αφετέρου να ενημερώσουμε για τις ενέργειες, στις οποίες έχουμε προβεί για το θέμα.

Πρώτιστα, όμως, να διευκρινίσουμε ότι δεν είμαστε αντίθετοι στο να εκληφθεί ως σωστή η ανάλυση της μετοχής σε απλή σκέψη του λέγοντος , αλλά να μη θεωρηθεί ως λανθασμένη η ανάλυσή της σε υποθετικό λόγο του προσδοκωμένου, καθώς και οι δύο απαντήσεις είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες και συντακτικώς ορθές.

Αναφορικά με τις ενέργειες για την επίλυση του θέματος σας γνωρίζουμε ότι η επιστολή παρελήφθη από το Κεντρικό Πρωτόκολλο του ΥΠΠΕΘ με αριθ. Πρωτ. 81133/19.5.2016 και προωθήθηκε στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων ,από όπου διαβιβάστηκε στην Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (24.5.2016)

Άλλωστε, σύμφωνα και την πάγια θέση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων, κάθε απάντηση που είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη γίνεται αποδεκτή.

Ευελπιστούμε στη διευθέτηση του θέματος.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτρης Ζαβιτσιάνος Θεόδωρος Διαμάντης

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral