ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/12/2016 - 14:38 | Author: Newsroom

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Κατόπιν πρωτοβουλίας του κόμματος της Ν.Δ., πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 συνάντηση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής με τον γραμματέα επιστημονικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας, κο Κωστόπουλο Νίκο.

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, συμμετείχαν ο πρόεδρος κος Καρπενησιώτης Στάθης, ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων κος Παπαευαγγέλου Κώστας, η ταμίας κα Αλμπάνη Χριστίνα και η πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, κα Μπουλμέτη Γεωργία.
Ο κος Κωστόπουλος μας ενημέρωσε για τις συναντήσεις που γίνονται με τους επιστημονικούς φορείς, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν γενικότερα στην ειδική εκπαίδευση ενώ ειδικότερα συζητήθηκε η πρωτοβουλία της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, ως μέλους του Συντονιστικού φορέων ειδικής εκπαίδευσης, σχετικά με την αναγκαιότηταμόνιμων προσλήψεων στην ειδική εκπαίδευση κατ’ εξαίρεση των μνημονιακών δεσμεύσεων καθώς και το σχετικό κοινό Ψήφισμα. Επιπρόσθετα προτείναμε να υπάρξει διακομματική δέσμευση στο θέμα των μόνιμων διορισμών στην ειδική εκπαίδευση.
alt
Loading...
  • europalso

    ideascentral