ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΕΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 405 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΣΕ Ε.Δ.Ε.Α.Υ./ΚΕ.Δ.Δ.Υ.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/11/2016 - 19:35 | Author: Newsroom

Πληροφορηθήκαμε σήμερα, πως από τα “συμμαζέματα” των πιστώσεων που εξοικονομήθηκαν φέτος κυρίως λόγω της πολύ καθυστερημένης πρόσληψης αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) και εν μέρει και ΕιδικούΒοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.), συγκεντρώθηκαν προς διάθεση περίπου 500 επιπλέον πιστώσεις για προσλήψεις αναπληρωτών.

Από αυτές , έναν αξιοσέβαστο αριθμό σίγουρα τον δικαιούται το πολύπαθο και ταλαιπωρημένο Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., ιδίως για προσλήψεις αναπληρωτών σε Ειδικά Σχολεία, όπου εκεί φέτος παρατηρούνται μεγάλες ελλείψεις.
Ελπίζουμε πως το Υπουργείο Παιδείας θα κάνει αυτό που πρέπει και θα αποζημιώσει έστω και μ αυτόν τον τρόπο τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που ακόμη και σήμερα,7 Νοεμβρίου, είτε αναμένουν Οριστικούς Αξιολογικούς Πίνακες, είτε αναμένουν να προσληφθούν για να καλύψουν τα πολλά κενά των δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της χώρας, τα οποία παραμένουν ακάλυπτα.
Τέλος όσον αφορά στις 405 πιστώσεις που αφορούν σε προσλήψεις Ε.Ε.Π. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ., το Τεχνικό Δελτίο ΕΣΠΑ ολοκληρώνεται, ώστε από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά να μπορούν να διατεθούν στις Π.Δ.Ε.

Βασίλης Βούγιας & Δημήτρης Παπαευθυμίου
Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.
Loading...
  • europalso

    ideascentral