• Ενημέρωση για τη διαδικασία των αποσπάσεων Δ.Ε. 2015

  ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/08/2015 - 23:34 | Author: Newsroom

  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
  Σχετικά με τη διαδικασία των αποσπάσεων σας ενημερώνουμε τα εξής:
  1. Έχει ήδη υποβληθεί το αίτημα εξαίρεσης από την απαγόρευση υπηρεσιακών μεταβολών, για λόγους αντιμετώπισης ειδικών αναγκών και για συγκεκριμένες υπηρεσιακές μεταβολές.

  2. Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος αυτού από την ειδική τριμελή επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών.
  3. Αμέσως μετά το ΚΥΣΔΕ να προχωρήσει στη συζήτηση επί των αποσπάσεων και στη διαμόρφωση της τελικής εισήγησης του, για να προωθηθεί προς υπογραφή στην Υπουργό Παιδείας.
  4. Είναι προφανές ότι οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αποδεσμευτούν χωρίς καμιά καθυστέρηση για να αναλάβουν υπηρεσία στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ απόσπασης και να προχωρήσουν συνολικά οι τοποθετήσεις σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ.
  5. Στη συνέχεια και μετά την επικαιροποίηση των κενών να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης αναπληρωτών.
  6. Τέλος σχετικά με το ζήτημα της ανάληψης υπηρεσίας των εκπαιδευτικών την 1η Σεπτέμβρη –και εφόσον έχει εξασφαλιστεί η άδεια εξαίρεσης – θα μπορούσε να δοθεί η δυνατότητα η πράξη ανάληψης να γίνει μέσω FAX, για να καλυφθεί το σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των αποσπάσεων.
  Αθήνα 29/8/2015
  Νεκτάριος Κορδής
  Αιρετό Μέλος του ΚΥΣΔΕ

  Loading...