Ενημέρωση για αμοιβαίες μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις, εγκύκλιο αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/07/2015 - 21:43 | Author: Newsroom

Ενημερωτικό του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή
εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
Θέμα: Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ στις 17/7/2015
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ που έγινε την Παρασκευή 17 Ιουλίου σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Έγιναν δεκτές 8 αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών για σοβαρούς λόγους υγείας ή οικογενειακούς. Για το ίδιο θέμα απορρίφθηκε 1 αίτηση.
– Συζητήθηκαν 60 αιτήσεις αμοιβαίας μετάθεσης εκπαιδευτικών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του ΠΔ 50/1996 όπως τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 9 του ΠΔ 100/1997. Εξ αυτών ικανοποιήθηκαν 42 αιτήσεις και απορρίφθηκαν 18.
– Συζητήθηκαν 26 αιτήσεις μετάταξης σε διοικητικές θέσεις οι οποίες και ικανοποιήθηκαν. Σημειώνεται ότι όσες μετατάξεις πραγματοποιηθούν θα γίνουν χωρίς την ταυτόχρονη μεταφορά της οργανικής θέσης και της αντίστοιχης πίστωσης. Παράλληλα έγιναν δεκτές 10 ανακλήσεις αιτήσεων μετάταξης.
– Συζητήθηκαν 165 αιτήσεις εκπαιδευτικών για μετάταξη από κλάδο σε κλάδο. Εξ αυτών ικανοποιήθηκαν 27 αιτήσεις.
– Εξετάστηκαν διάφορα θέματα (ενστάσεις και επανεξετάσεις) σχετικά με τις μεταθέσεις στα μουσικά σχολεία. Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών δεν ικανοποιήθηκαν μειοψηφούντων των αιρετών σε αρκετές περιπτώσεις.
– Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να γίνουν μετατάξεις εκπαιδευτικών σε Διοικητικές θέσεις. Θα προηγηθούν οι μετατάξεις σε Περιφερειακές Δομές και στη συνέχεια οι μετατάξεις στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΟΠΑΙΘ.
– Στις αρχές Αυγούστου αναμένονται οι αποσπάσεις σε φορείς και από τις 20 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι αποσπάσεις σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ.
– Την επόμενη βδομάδα θα βγει η εγκύκλιος για τις προσλήψεις αναπληρωτών.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Αθήνα 17/7/2015
Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral