Ένα διαφορετικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη από τους αναπληρωτές

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/12/2017 - 17:27 | Author: Newsroom

Αγαπητέ άγιε Βασίλη, Τι κάνεις;παραμένει η Καισαρεία δυσπρόσιτη;έχεις έλλειψη σε ξωτικά; Ξέρω ξέρω,σε βάθος 5ετίας,10ετίας,1000ετιας θα σου στείλουν μόνιμα.

-Λοιπόν,φέτος δεν θέλω να μου φέρεις κάτι.Χόρτασα υποσχέσεις.Άσε που εγώ,έχω τα ΠΑΝΤΑ.Έχω υπερηφάνεια,έχω όνειρα,έχω δύναμη και χρέος να παραδώσω μια πιο μάχιμη γενιά από τη δική μου.

Ναι,τη γενιά που σας συμφέρει να είναι ακομα πιο άβουλη,πιο υποταγμένη.Τα καταφέρνετε μια χαρά,το παραδέχομαι αλλά δεν μας πτοεί όλους αυτό.Αλίμονο αν λιπόψυχούσαμε τόσο εύκολα.Υπάρχουν φωνές,υπάρχουν εκπαιδευτικοί που τα δίνουν όλα χωρίς αντάλλαγμα.Τρέχουν από άκρη σε άκρη,μοχθούν,δεν συμβιβάζονται,τιμούν τον τίτλο τους.

—-Γίνονται ένα με τους μαθητές τους.ΔΕΝ στέκονται από ΠΑΝΩ τους για να ΔΕΙΞΟΥΝ…
Αλλά κάθονται ΔΙΠΛΑ τους για να ΑΚΟΥΣΟΥΝ..——

Α,ξεχάστηκα…τι θέλω να κάνεις για μένα τα Χριστούγεννα;;Άστο,άλλαξα γνώμη..Κάτσε στη ρέμβη σου,,θα το κάνω μόνος μου..
……Συνάδελφοι,υπάρχουν 2 κόσμοι.Ο ”Κόσμος του Επιτρεπτού” και ο ”Κόσμος του Ονείρου”..Κάθε πράξη μας αντανακλάται σε έναν από τους 2.

ΠΌΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ;

—-Μην αποκόπτεσαι από τα όνειρα σου.Διεκδίκησέ τα.Δείξε το δρόμο,Γίνε ο δρόμος και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει..Είναι πολύ αδύναμοι για να αποτρέψουν μια συλλογική ορμή,ένα σχολείο με φως ενάντια στο σκοτάδι, για τα παιδιά μας..
++Εμπνευσμένο από μια μαχητική ψυχή(ξέρει αυτή)++

: Από τον φίλο ΜΑΟ…

Loading...
  • europalso

    ideascentral