Ενα ακόμα μπάλωμα στο τρύπιο φόρεμα της δημόσιας εκπαίδευσης!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/10/2015 - 16:16 | Author: Newsroom

Τα κενά στην εκπαίδευση δεν έχουν τελειωμό, καθώς ο κακός προγραμματισμός του καλοκαιριού γίνεται αυτή τη στιγμή τροχοπέδη, προκειμένου να μπορέσει να πάρει μπροστά το δημόσιο σχολείο.

Πολλά νηπιαγωγεία υπολειτουργούν, σχολικές τάξεις με πάνω από 30 μαθητές, Διευθυντές σχολείων να κάνουν μάθημα καθημερινά σε τάξεις, δάσκαλοι που θα έπρεπε να έχουν ανοίξει ολοήμερα να βρίσκονται στο πρωινό, από τη μια και από την άλλοι χιλιάδες αδιόριστοι εκπαιδευτικοί με το χέρι καθημερινά στοF5 του υπολογιστή τους να περιμένουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Οι πιστώσεις που υπάρχουν αδιάθετες δεν μπορεί να διατεθούν για να καλύψουν κενά δασκάλων και νηπιαγωγών σε σχολικές τάξεις.

Έτσι το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε 2.000 ακόμα πιστώσεις από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ως φαίνεται θα τις πάρει…

Η παραπάνω ενημέρωση δόθηκε στη συνάντηση των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας την περασμένη βδομάδα.

Βέβαια, οι 2.000 πιστώσεις δεν αρκούν για να λύσουν όλα τα προβλήματα, αλλά θα είναι τουλάχιστον ένα ακόμα μπάλωμα στο τρύπιο φόρεμα της δημόσιας εκπαίδευσης!

Ζ. Κ.

e-mesara.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral