Εξώδικο σε πρώην αιρετό Πρωτοβάθμιας από την Πρόεδρο Αναπληρωτών Νηπιαγωγών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/03/2015 - 22:00 | Author: Newsroom

Εξώδικη διαμαρτυρία σε πρώην αιρετό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επέδωσε η Πρόεδρος Αναπληρωτών Νηπιαγωγών Μαρία Σπανού, με το οποίο τον καλεί να ανακαλέσει τις ψευδείς, ανακριβείς και άκρως προσβλητικές αναφορές προς το πρόσωπο της.

Αφορμή για την Πρόεδρο του Συλλόγου στάθηκε η ανάρτηση κειμένου του πρώην αιρετού σε ιστοσελίδα, με το οποίο υποστήριζε ότι η κ. Σπανού εξέφραζε προσωπικές απόψεις και όχι απόψεις των μελών του Συλλόγου Αναπληρωτών Νηπιαγωγών κατά τις συνάντησης μελών του ΔΣ του Συλλόγου με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.

Παράλληλα ο πρώην αιρετός συκοφαντικά και μεθοδευμένα επικαλούνταν ότι η ενασχόληση της κας Σπανού με τον Σύλλογο Αναπληρωτών Νηπιαγωγών διακατέχεται από προσωπικό όφελος.

Η κ. Σπανού πράττοντας όπως θα έπραττε ο καθένας που θα δεχόταν μια τέτοια συκοφαντική και ανήθικη επίθεση, και ασκώντας το δικαίωμα της να κινηθεί νομικά, επέδωσε εξώδικο στον πρώην αιρετό, ενώ την ίδια στιγμή ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου μέσω facebook, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση του πρώην αιρετού προσβάλλει με το χειρότερο τρόπο το σύνολο των μελών του Συλλόγου Αναπληρωτών Νηπιαγωγών.

Διαβάστε αναλυτικά το εξώδικο ΕΔΩ

Loading...
  • europalso

    ideascentral