Εξάμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/03/2015 - 17:56 | Author: Newsroom

Επιμόρφωση εξαμηνιαίας διάρκειας 360 ωρών με θέμα:

«ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: θεωρητική πλαισίωση-πρακτικές εφαρμογές»

Την επιστημονική ευθύνη, τον σχεδιασμό και την επίβλεψη του επιμορφωτικού προγράμματος έχει το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ – Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών.

Έναρξη Νέων Τμημάτων: ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Το κοινωνικό φαινόμενο της σχολικής βίαςσχολικός εκφοβισμός (bullying) έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να καταρτίσει τους εκπαιδευτικούς και να τους καταστήσει ικανούς, να κατανοούν και να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα του φαινομένου. Με τη κατανόησή του αλλά και με την εξειδικευμένη κατάρτισή τους, θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν και να εξαλείψουν τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά που αντιμετωπίζουν τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να συμπεριληφθείτε στις λίστες των Εκπαιδευομένων, θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση που επισυνάπτεται και να την αποστείλετε στο e-mail της αίτησης. Μετά την υποβολή της αίτησης, η γραμματεία θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας, ώστε να διευκρινιστούν λεπτομέρειες, να επιλυθούν απορίες και να απαντηθούν ερωτήματα.

ΑΡ.ΠΡ.:………… (συμπληρώνεται από τη γραμματεία) ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

«ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: θεωρητική πλαισίωση-πρακτικές εφαρμογές» Η αίτηση θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση : paideiaslogos.601@gmail.com * Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

ΕΠΩΝΥΜΟ:*
ΌΝΟΜΑ: *
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: *
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: *
ΠΟΛΗ: Τ.Κ *
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: * (Παρακαλώ να σημειώνετε την προσωπική σας διεύθυνση)
ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: *
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: * (παρακαλώ να αναγράφετε την σύνδεση της κινητής τηλεφωνίας)

ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΙΤΛΟΣ – ΚΩΔΙΚΌΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
ΠΤΥΧΙΟ (ΤΙΤΛΟΣ) * ΤΜΗΜΑ-ΣΧΟΛΗ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ:
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ (ΤΙΤΛΟΣ): * ΤΜΗΜΑ-ΣΧΟΛΗ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ:
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ (ΤΙΤΛΟΣ): * ΤΜΗΜΑ-ΣΧΟΛΗ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ:
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ : * ΦΟΡΕΑΣ:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

ΤΟΠΟΣ……………… ΗΜΕΡ/ΝΑ………..

Loading...
  • europalso

    ideascentral