Εξ αποστάσεως σπουδές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου: Αιτήσεις εισδοχής 2016 – 2017

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/04/2016 - 13:15 | Author: Newsroom

Εξ αποστάσεως σπουδές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου:

αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

Με νέα και αναδιαρθρωμένα προγράμματα σπουδών σε εύρος επιστημονικών περιοχών, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 με καταληκτική ημερομηνία την 9η Μαΐου.

Δημόσιο και καινοτόμο σε τεχνολογίες και μεθοδολογία, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει εξ αποστάσεως προγράμματα σε όλα τα επίπεδα σπουδών: πτυχίο, μάστερ και διδακτορικό. Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ είναι ευπροσάρμοστη στις προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του κάθε φοιτητή και στηρίζεται :

  • στην εύχρηστη και σύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης,
  • στο πολυμορφικό εκπαιδευτικό υλικό,
  • στην άμεση και συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη των φοιτητών από το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό

Το ΑΠΚΥ είναι το μόνο Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αποκλειστικά με την εξ αποστάσεως μεθοδολογία ποιοτικά, ευέλικτα και αναγνωρισμένα (και από τον ΔΟΑΤΑΠ) προγράμματα σπουδών στην ελληνική και αγγλική γλώσσασε εύρος επιστημονικών αντικειμένων.

Οι αιτήσεις εισδοχής στα τρία (3) προπτυχιακά και 24 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέχρι και τις 9 Μαΐου 2016, αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου στη διεύθυνση:

https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL#

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό ευκαιρίες συμμετοχής σε στοχευμένα διαδικτυακά σεμινάρια σύντομης διάρκειας σχετικά με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), καθώς και σε προγράμματα διά βίου μάθησης.

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα υπάρχουν στις ανάλογες σελίδες του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου (www.ouc.ac.cy). Για περισσότερη υποστήριξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral