Έκκληση για οικονομική στήριξη προς τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/08/2018 - 10:50 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων» εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη του για τους δεκάδες συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους εξ αιτίας των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ανατολική Αττική και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς και οικείους τους.

Οι ώρες που περνάει η χώρα μας είναι ώρες που πρέπει να είμαστε μονιασμένοι και αλληλέγγυοι. Ο λαός αυτός έχει αποδείξει ότι στις δύσκολες ώρες σφίγγει το ζωνάρι και από το υστέρημά του βοηθά τους συνανθρώπους του. Ο κλάδος μέσω των συλλόγων και της ΔΟΕ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και συγκινητικής αλληλεγγύης στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου από την πρώτη στιγμή παρακολουθούν τις εξελίξεις και έχουν έρθει σε επαφή με αρμόδιους φορείς που σύμφωνα με την ενημέρωσή τους αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη ειδών ρουχισμού και τροφίμων αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και οι προμήθειες σε αυτά τα δύο συγκεκριμένα είδη είναι επαρκείς.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του τοπικού Συλλόγου και της ΔΟΕ αποφάσισε να προχωρήσει στην παρακράτηση 2 ευρώ από κάθε συνάδελφο. Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να γίνει παρακράτηση παρακαλούμε να έρθουν σε επαφή με τον πρόεδρο του Συλλόγου προκειμένου να εξαιρεθούν από αυτήν. Ακόμα όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να καταθέσουν επιπλέον ποσό, μπορούν να το κάνουν στο λογαριασμό του Συλλόγου. Τα χρήματα που θα συλλεχθούν θα πιστωθούν σε λογαριασμό της ΔΟΕ η οποία θα προβεί σε οικονομική ενίσχυση συναδέλφων που πλήγηκαν από την πυρκαγιά καθώς και μαθητών και των οικογενειών τους.
Οι συνάδελφοι που δεν επιθυμούν να γίνει παρακράτηση παρακαλούμε να έρθουν σε επαφή με μέλη του Συλλόγου η με τον πρόεδρο μέχρι Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 προκειμένου να εξαιρεθούν.

Loading...
  • europalso

    ideascentral