ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα 2017 – 2018

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/07/2017 - 13:10 | Author: Newsroom

Στο eetaa.gr έχουν βγει τα προσωρινά για το πρόγραμμα της «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και την δωρεάν φιλοξενία περίπου 100.000 παιδιών σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για το 2017-2018

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΕΤΑΑ ΕΔΩ

Από τη στιγμή που τα προσωρινά ανακοινώθηκαν από την θα ακολουθήσουν τα οριστικά τα οποία και θα καθορίζουν ποιοι τελικά θα λάβουν το voucher ώστε να στείλουν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς με επιδότηση μέσω του .

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα με το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ

Η εφαρμογή της για να δείτε την μοριοδότηση σας απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ του/της  ενδιαφερόμενου/νης και του ΑΜΚΑ του/της ενδιαφερόμενου/νης που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.

Με τον κωδικό της αίτησης και του παιδιού, θα μπορείτε δείτε τα από τους Προσωρινούς Πίνακες πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών, που αναρτήθηκαν στο (eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr)

Αναφορικά με τις ενστάσεις υπενθυμίζουμε ότι έληξε η ημερομηνία υποβολής (30/6) στις 14.00

Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) στις 4/7/2017.

Η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.
Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της : (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Στον οριστικό πίνακα θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher).

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι γονείς  ακόμα και αν είναι ωφελούμενοι στα τελικά αποτελέσματα δεν είναι σίγουρο ότι θα βρουν θέση σε παιδικό σταθμό της επιλογής τους εκτός αν επιλέξουν δημοτικό παιδικό σταθμό ή αν έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση.
Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 4 Ιουλίου και στο ipaideia.gr θα αναρτηθούν οι πίνακες αμέσως μόλις είναι διαθεσιμοι από την

 

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral