ΕΕΤΑΑ Παιδικοι σταθμοί ΕΣΠΑ: Μέχρι 1 Σεπτέμβρη οι εγγραφές

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/08/2016 - 02:57 | Author: Newsroom

Λίγες ημέρες απομένουν για τους γονείς και κηδεμόνες δικαιούχους του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της προκειμένου να εγγράψουν τα παιδάκια τους στους , αφού μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου η διαδικασία αυτή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί.

Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελούμενων οι οποίοι δικαιούνται να λάβουν αλλά και των απορριφθέντων/θεισών ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2016 – 2017 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), με εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.

Ο μεγαλύτερος αριθμός των δικαιούχων έχει ήδη εκτυπώσει τα voucher με τις πληροφορίες για την εγγραφή των παιδιών

Θ. Φωτίου: Περισσότερα παιδιά από πέρσι πάνε φέτος σε παιδικούς σταθμούς

Ειδικότερα σύμφωνα με την με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων και την επιλογή των δικαιούχων, οι ωφελούμενες/οι της δράσης πρέπει : Να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί (μια για κάθε παιδί) από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της ΕΕΤΑΑ (με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ), Να απευθυνθούν, μέχρι και την 1-9-2016, σε οποιαδήποτε Δομή της επιλογής τους για την εγγραφή των παιδιών τους, Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι δύνανται να απευθυνθούν για την εγγραφή του/των παιδιού/ών τους είτε στην Δομή, για την οποία ενημερώθηκαν μέσω του ειδικής εφαρμογής ότι υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης του παιδιού τους, δυνάμει της ενδεικτικής σύζευξης, είτε σε οποιαδήποτε άλλη δομή επιθυμούν. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία της σύζευξης είναι ενδεικτική και δεν παράγει δεσμευτικά αποτελέσματα τόσο για τον Φορέα / Δομή όσο και τον ωφελούμενο/κάτοχο «Αξίας Τοποθέτησης» (Voucher). Να υπογράψουν τη σύμβαση με τν φορέα επιλογή τους. Η σύμβαση υπογράφεται σε τρία αντίτυπα, ένα για την/τον ωφελούμενο/νη, ένα για τον φορέα και ένα για την Ε.Ε.Τ.Α.Α . Να υπογράψουν την εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό της/του Να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου στη ειδική εφαρμογή «Ερωτηματολόγιο Εισόδου» της ΕΕΤΑΑ (με την εισαγωγή ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) και να προσκομίσουν στην δομή τη βεβαίωση που εκτυπώνεται από την εφαρμογή. Σημειώνεται ότι αν δεν συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου εισόδου στην εδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ, η εγγραφή – τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ και δεν θα ενεργοποιείται η «αξία τοποθέτησης» (voucher) δείτε εδώ τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ.

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Περισσότερα χρήματα για παιδικούς

Στις 5 Σεπτεμβρίου ανοίγουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί

Σύμφωνα τέλος με τις τελευταίες ανακοινώσεις από την Πρόεδρο του Οργανισμού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μαρία Μουζάκη, στις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών με το προσωπικό να βρίσκεται στη θέση του και τις παρεμβάσεις και τις επισκευές στα κτήρια να ολοκληρώνονται.

Loading...
  • europalso

    ideascentral