• Εαρινό Εξάμηνο 2016: Δηλώσεις και διανομές συγγραμμάτων “Εύδοξος”

  ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/03/2016 - 10:45 | Author: Newsroom

  Την Τρίτη 22 Μαρτίου ξεκινούν οι δηλώσεις των συγγραμμάτων από τους φοιτητές, ενώ καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 22 Απριλίου

  “Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή των διδακτικών βιβλίων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 θα ξεκινήσει την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.

  Επισημαίνεται ότι εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων συγγραμμάτων, θα ισχύσει η μεταγενέστερη ή προγενέστερη ημερομηνία, αντίστοιχα.

  Παρακαλούνται οι εκδότες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της διανομής των διδακτικών βιβλίων, μεριμνώντας για την άμεση αποστολή αποθεμάτων στα σημεία διανομής και τον ορισμό της ορθής διαθεσιμότητας μέσω της εφαρμογής εκδοτών του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος». Επισημαίνεται ότι η μη διανομή συγγραμμάτων εκτός από προβλήματα τα οποία θα προκαλέσει στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενδέχεται να οδηγήσει και στην επιβολή κυρώσεων προς τους εκδότες από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, με μερική ή ολική διαγραφή τίτλων ανά περίπτωση, αφού συνιστά παραβίαση των όρων σύμβασης με την υπηρεσία «Εύδοξος».

  Τέλος, οι βιβλιοθήκες των ΑΕΙ μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 έως και την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 ενώ η παράδοση των παραγγελθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους θα ξεκινήσει την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.”

  iPaideia.gr

  Loading...
 • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
  loading...