ΕΑΠ: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τα μεταπτυχιακά προγράμματα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/07/2017 - 12:20 | Author: Newsroom

Νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων σε έξι Προγράμματα Σπουδών ανακοίνωσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (), το μεγαλύτερο δημόσιο ΑΕΙ στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με την καινούργια προθεσμία να παρατείνεται έως την 21η Ιουλίου 2017, στις 15:30.

Η νέα περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΕΑΠ περιλαμβάνει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από το Ίδρυμα για πρώτη φορά το νέο ακαδημαϊκό έτος 2017-18 και αφορά στους τίτλους:

Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία

Σύγχρονες Τάσεις στην Ανάλυση και τη Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας

Ταυτόχρονα, τέσσερα επιπλέον δημοφιλή μεταπτυχιακά προγράμματα που ξεκίνησαν το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 δέχονται την ίδια περίοδο αιτήσεις από ενδιαφερόμενους υποψηφίους:

Language Education for Refugees and Migrants
Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία
Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων
Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές

Η φοίτηση στα μεταπτυχιακά προγράμματα είναι εξ αποστάσεως, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα από κορυφαίες Ακαδημαϊκές Επιτροπές ώστε να ανταποκρίνονται στα ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα καθώς και τις σημαντικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, οργανώνονται σε εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες (έναντι του παλαιότερου ετήσιου τρόπου οργάνωσης ενοτήτων) και η βάση του προγραμματισμού τους είναι οι ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECTS.

Αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, έως τις 21 Ιουλίου 2017, ώρα 15:30. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο www.eap.gr/programmata-spoudwn

Loading...
  • europalso

    ideascentral